Почетна | Контакт Ћирилица | Latinica | English

АГЕНЦИЈА ЗА ОСИГУРАЊЕ
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

 

АКТУЕЛНО

23. септембар 2021.
Обавјештење о кандидатима који испуњавају услове за полагање стручних испита за заступнике и посреднике у осигурању у ванредном испитном року који ће се одржати 25.09.2021. године


НАПОМЕНА: Приликом одржавања испита за заступнике и посреднике у осигурању, 25.09.2021. године, биће проведене све мјере заштите од корона вируса. То значи да ће испиту моћи приступити само они кандидати који буду носили заштитну маску, да ће испред сале стајати средство за обавезну дезинфекцију руку, те да ће распоред сједења омогућити довољну дистанцу између кандидата, као и да ће се испоштовати све остале препоруке у том смислу.

08. септембар 2021.
Припремни програм професионалне едукације за полагање стручних испита за заступнике и посреднике у осигурању ће се одржати 11.09.2021. године на Економском факултету у Бањој Луци.

ОКВИРНИ ПЛАН РАДА

НАПОМЕНА:
Приликом одржавања професионалне едукације за полагање стручног испита за заступнике и посреднике у осигурању, 11.09.2021. године, биће проведене све мјере заштите од корона вируса. То значи да ће похађању професионалне едукације моћи приступити само они кандидати који буду носили заштитну маску, да ће испред сале стајати средство за обавезну дезинфекцију руку, те да ће распоред сједења омогућити довољну дистанцу између кандидата, као и да ће се испоштовати све остале препоруке у том смислу.

13. август 2021.
Одлука о организацији професионалне едукације кандидата за полагање стручног испита за обављање послова заступања и посредовања у осигурању
П О З И В за полагање стручног испита за обављање послова заступања и посредовања у осигурању - ВАНРЕДНИ РОК
Образац пријаве за полагање стручног испита

24. мај 2021.
Обавјештење о резулатима стручних испита за заступнике и брокере у осигурању одржаних у редовном испитном року, дана 22.05.2021. године, објављено је у дијелу: «Стручни испити» – «Испитни рокови и резултати испита»

20. мај 2021.
Обавјештење о кандидатима који испуњавају услове за полагање стручног/их испита за заступнике и посреднике у осигурању у редовном испитном року који ће се одржати 22.05.2021. године


НАПОМЕНА: Приликом одржавања испита за заступнике и посреднике у осигурању, 22.05.2021. године, биће проведене све мјере заштите од корона вируса, укључујућу и мјеру забране јавних окупљања више од 30 лица. То значи да ће испиту моћи приступити само они кандидати који буду носили заштитну маску, да ће испред сале стајати средство за обавезну дезинфекцију руку, те да ће распоред сједења омогућити довољну дистанцу између кандидата, као и да ће се испоштовати све остале препоруке у том смислу.

07. maj 2021.
Припремни програм професионалне едукације за полагање стручних испита за заступнике и посреднике у осигурању ће се одржати 08.05.2021. године на Економском факултету у Бањој Луци.

ОКВИРНИ ПЛАН РАДА

НАПОМЕНА:
Приликом одржавања професионалне едукације за полагање стручног испита за заступнике и посреднике у осигурању, 08.05.2021. године, биће проведене све мјере заштите од корона вируса, укључујућу и мјеру забране јавних окупљања више од 30 лица. То значи да ће похађању професионалне едукације моћи приступити само они кандидати који буду носили заштитну маску, да ће испред сале стајати средство за обавезну дезинфекцију руку, те да ће распоред сједења омогућити довољну дистанцу између кандидата, као и да ће се испоштовати све остале препоруке у том смислу.

14. април 2021.
Одлука о организацији професионалне едукације кандидата за полагање стручног испита за обављање послова заступања и посредовања у осигурању
П О З И В за полагање стручног испита за обављање послова заступања и посредовања у осигурању - РЕДОВАН РОК
Образац пријаве за полагање стручног испита    

17. децембар 2020.
Обавјештење о резулатима стручних испита за заступнике и брокере у осигурању одржаних у додатном термину ванредног испитног рока за 2020. годину, дана 14.12.2020. године, објављено је у дијелу: «Стручни испити» – «Испитни рокови и резултати испита»

04. децембар 2020.
Обавјештавамо кандидате коју су испунили услове за приступање стручном испиту за заступнике и посреднике у осигурању одржаном дана 07.11.2020. године а који истом нису приступили из разлога проузрокованих епидемијом COVID-19, да Агенција за осигурање Републике Српске организује додатни термин у оквиру истог испитног рока. Додатни термин ће бити организован дана 14.12.2020. године, у Бањалуци, у просторијама Агенције за осигурање Републике Српске, адреса Бана Милосављевића 8/II. Кандидати ће бити контактирани телефонским путем ради детаљнијих упустава и подјела на групе.

17. новембар 2020.
Обавјештење о резулатима стручних испита за заступнике и брокере у осигурању одржаних у ванредном испитном року, дана 07.11.2020. године, објављено је у дијелу: «Стручни испити» – «Испитни рокови и резултати испита»

 
Агенција за осигурање Републике Српске 2007-2017. Сва права задржана.